Witam,
Nie ma co ukrywać nasz klan nie odnosi sukcesów. Czym jest to spowodowane? Przecież nasi członkowie grać potrafią, i to całkiem nieźle. Największą wadą jaką dostrzegłem jest brak zgrania w grach drużynowych (chodzi głównie o ctf). Jeśli by włożyć w to trochę pracy, trenując, to moglibyśmy być nie tylko dobrymi graczami, ale i dobrą drużyną!
Tak więc, proponuje ustanowić stałe, obowiązkowe treningi. Raz lub kilka w tygodniu, o stałej godzinie spotykalibyśmy się w grze 2vs2 lub 3vs3 (zależnie od frekwencji) na jakimś serwerze.
No właśnie, serwer. Potrzebna byłaby nam osoba o dobrym łączu, która wie jak ów założyć i dostosować do naszych potrzeb. Pamiętam, że graliśmy już u kogoś z klanu na serwerze.
Treningi byłyby obowiązkowe, aby zapewnić im frekwencję, a co za tym idzie rację bytu... Za nie usprawiedliwione opuszczenie treningu przewidziane byłyby np pkty karne, a jak się ich uzbiera za dużo to wylot z klanu. To już do uzgodnienia przez lidera.
Trochę starań i jeszcze zawitamy do czołówki
Proszę o wypowiedzi na ten temat!
Pozdrawiam, Tom
Nowy użytkownik
Hmm....popieram obowiązkowe treningi (szczególnie ctf i tdm). Musimy potrenowac zgranie w druzynie bo jak widac nie najlepiej nam idzie Więc prosze pisać na moje gg komu kiedy pasują treningi (mi Poniedziałki 18:00, Środy18:00, Piątki 16:00, Soboty 10:00, Niedziela 16:00). No to pozdroffka i pisac na gg to rozpatrzymy ten pomysł
Nowy użytkownik
Moge już stwierdzić że treningi będą napewno w niedziele xD
Nowy użytkownik
No tak Sosuke.....ale nie kazdy musi sie uczyc
Nowy użytkownik
Wiec jesli ten pomysł poprze conajmniej.....hmmm......powiedzmy 8 klanowiczow to wprowadzimy obowiazkowe treningi
Nowy użytkownik
Hehe i mamy 2 serwery ale rzadko sa ich admini wiec mamy maly problem